ОРГАНІЧНА КОВБАСКА ДЛЯ ГРИЛЮ З МАРМУРОВОЇ ЯЛОВИЧИНИTOB 'Oрганічний м'ясний продукт' Поділитись: ОРГАНІЧНА КОВБАСКА ДЛЯ ГРИЛЮ З МАРМУРОВОЇ ЯЛОВИЧИНИ Склад:Яловичина вс , 1с та 2с,сіль, часник свіжий, перець чорний. Без ГМО. Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом не більше 8 діб.
ОРГАНІЧНА КОВБАСКА ДОМАШНЯ З МАРМУРОВОЇ ЯЛОВИЧИНИ Склад:Органічна яловичина 1с та 2с, сіль,суміш органічних спецій. Без ГМО. Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом не більше 20 діб. РЕБРО ЯЛОВИЧЕ З М`ЯСОМ Склад:Мясо костные куски из грудной части. Без ГМО. Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.