Про компанію
TOB 'Oрганічний м'ясний продукт'Історія виникнення компанії починається з ідеї побудувати сучасне, зразкове підприємство, яке б відповідало європейським стандартам і в той же час зберегло всі традиції поколінь по виробництву м’ясної продукції.
Так, в 2017 році завершено будівництво комплексного заводу з переробки органічного м’яса власного виробництва, потужністю 3 тони на добу «Органічний м’ясний продукт».
Компанія входить до складу вертикально інтегрованої компанії ПП «Галекс-Агро», що складається з чотирьох компліментарних підприємств, які функціонують у сфері органічного рослинництва/тваринництва та здійснює свою діяльність в рамках продуктового ланцюжка від вирощування кормів, утримання поголів’я м’ясо-молочного стада до переробки сировини та виробництва і просування на ринку готової продукції високої якості.
Ми несемо повну відповідальність за кожен етап виробництва.
ORGANIC MEAT – це виробництво органічної сертифікованої продукції в рамках продуктового ланцюжка від виробництва сировини до просування на ринку (“від лану до столу”). Органічний м’ясний продукт поєднує в собі традиції поколінь у сфері виробництва, новітні технології та європейский досвід.
Органічна продукція сертифікована міжнародною сертифікаційною компанією “ОРГАНІК СТАНДАРТ” згідно всіх належних вимог.
Діяльність підприємства
Основним напрямком діяльності підприємства є виробництво органічної сертифікованої м’ясної продукції та розвиток ринку органіки в Україні.
«Органічний м’ясний продукт» у виробництві продукції використовує лише власну сировину, завдяки чому вироби мають більш високі якісні властивості та в змозі задовольнити смакові потреби кожного.
Головний принцип органічного господарювання – отримати краще від природи. Тому органічні продукти натуральні, екологічно чисті і корисні. Саме такі продукти мають бути в раціоні всієї родини. Адже здорове харчування – основа нашого здоров’я.
Асортимент продукції під ТМ Organic Meat включає в себе близько 30 видів. Це продукти зі свинини та яловичини, вироби з сала, ковбаси: варені, варено-копчені, напівкопчені, твердокопчені, сосиски, сардельки, ковбаси паштетні, паштети м’ясні та інше.
Місія компанії
Місія полягає у сприянні підвищенню якості життя споживачів за рахунок виробництва здорової та безпечної органічної м’ясної продукції.
На даному етапі розвитку компанія займає авангардні позиції у формуванні та розвитку цивілізованого ринку органічної продукції, популяризації культури споживання органічної м’ясної продукції.
У перспективі компанія своєю місією вбачає формування екологічно чистого дружнього життєвого простору для нинішніх і майбутніх поколінь.
Філософія компанії
Основна філософія компанії – це якість, безпека та відповідальність за майбутнє.
Наша місія дати українським споживачам можливість споживати високоякісні продукти європейського рівня.
Наша ідея полягає в тому, щоб впроваджувати в Україні органічне землеробство і тваринництво задля збереження землі для майбутніх поколінь.
переваги органічного виробництва
Органічний продукт – це продукт харчування, вироблений в результаті ведення сертифікованого органічного виробництва, що передбачає:
на полі – заборону використання синтетичних добрив, пестицидів, гербіцидів, інших штучних речовин та ГМО, стимулювання росту та кількості продукції.
у тваринництві – заборону використання гормонів росту, лактації, генно-модифікованих кормів та синтетичних домішок у корми. Забороняється утримувати тварин у не гуманних умовах. Телята мінімум 4 місяці повинні пити материнське молоко, а не замінники молока з генно-модифікованої сої.
при переробці продукції – заборону використання синтетичних домішок: консервантів, стабілізаторів, барвників, ароматизаторів, поліпшувачів смаку.