Про компанію

TOB 'Oрганічний м'ясний продукт'

Історія виникнення компанії починається з ідеї побудувати сучасне, зразкове підприємство, яке б відповідало європейським стандартам і в той же час зберегло всі традиції поколінь по виробництву м’ясної продукції.

Так, в 2017 році завершено будівництво комплексного заводу з переробки органічного  м’яса власного виробництва, потужністю 3 тони на добу «Органічний м’ясний продукт».

Компанія входить до складу вертикально інтегрованої компанії ПП «Галекс-Агро», що складається з чотирьох компліментарних підприємств, які функціонують у сфері органічного рослинництва/тваринництва та здійснює свою діяльність в рамках продуктового ланцюжка від вирощування кормів, утримання поголів’я м’ясо-молочного стада до переробки сировини та виробництва і просування на ринку готової продукції високої якості.

Ми несемо повну відповідальність за кожен етап виробництва.

ОРГАНІЧНА СЕРТИФІКАЦІЯ

ORGANIC MEAT – це виробництво органічної сертифікованої продукції в рамках продуктового ланцюжка від виробництва сировини до просування на ринку (“від лану до столу”). Органічний м’ясний продукт поєднує в собі традиції поколінь у сфері виробництва, новітні технології та європейский досвід.

Органічна продукція сертифікована міжнародною сертифікаційною компанією “ОРГАНІК СТАНДАРТ” згідно всіх належних вимог.

СЕРТИФІКАТ   ТА   СПИСОК ПРОДУКЦІЇ

Діяльність підприємства

Основним напрямком діяльності підприємства є виробництво органічної сертифікованої м’ясної продукції та розвиток ринку органіки в Україні.

«Органічний м’ясний продукт»  у виробництві продукції використовує лише власну сировину, завдяки чому вироби мають більш високі якісні властивості та в змозі задовольнити смакові потреби кожного.

Головний принцип органічного господарювання – отримати краще від природи. Тому органічні продукти натуральні, екологічно чисті і корисні. Саме такі продукти мають бути в раціоні всієї родини. Адже здорове харчування – основа нашого здоров’я.

Асортимент продукції під ТМ Organic Meat включає в себе близько 30 видів. Це продукти зі свинини та яловичини, вироби з сала, ковбаси: варені, варено-копчені, напівкопчені, твердокопчені, сосиски, сардельки, ковбаси паштетні, паштети м’ясні та інше.

Місія компанії

Місія полягає у сприянні підвищенню якості життя споживачів за рахунок виробництва здорової та безпечної органічної м’ясної продукції.

На даному етапі розвитку компанія займає авангардні позиції у формуванні та розвитку цивілізованого ринку органічної продукції, популяризації культури споживання органічної м’ясної продукції.

У перспективі компанія своєю місією вбачає формування екологічно чистого дружнього життєвого простору для нинішніх і майбутніх поколінь.

Філософія компанії

Основна філософія компанії – це якість, безпека та відповідальність за майбутнє.

Наша місія дати українським споживачам можливість споживати високоякісні продукти європейського рівня.

Наша ідея полягає в тому, щоб впроваджувати в Україні органічне землеробство і тваринництво задля збереження землі для майбутніх поколінь.

переваги органічного виробництва

Органічний продукт – це продукт харчування,  вироблений в результаті ведення сертифікованого органічного виробництва, що передбачає:

на полі – заборону використання синтетичних добрив, пестицидів, гербіцидів, інших штучних речовин та ГМО, стимулювання росту та кількості продукції.

у тваринництві – заборону використання гормонів росту, лактації, генно-модифікованих кормів та синтетичних домішок у корми. Забороняється утримувати тварин у не гуманних умовах. Телята мінімум 4 місяці повинні пити материнське молоко, а не замінники молока з генно-модифікованої сої.

при переробці продукції  –  заборону використання синтетичних домішок: консервантів, стабілізаторів, барвників, ароматизаторів, поліпшувачів смаку.

Шановливе ставлення до споживачів, формування нових цінностей і сприяння розвитку суспільства є основною метою нашої діяльності!