Продукти зі свинини та яловичини
TOB 'Oрганічний м'ясний продукт'М’ясо є одним із найважливіших продуктів харчування. Його харчова цінність обумовлена енергетичною та біологічною цінністю, смаковими властивостями та рівнем засвоюваності. На користь м’яса говорить безліч фактів. Це, в першу чергу, величезний вміст заліза, яке дуже і дуже необхідне нашому організму.
За традицією прийнято вважати, що свинина є дуже важкою і жирною їжею. Але цей вид м’яса зовсім небагато поступається баранині по своїй легкості засвоєння організмом людини, а вміст у ній поживних речовин набагато вище, якщо порівнювати з іншими видами м’яса. Застосування свинини досить широке, з неї виходять дуже смачні і ароматні шашлики, різні страви із запеченою свининою, і з овочами, і фруктами, ковбаси, шинки та інші.