Продукти зі свинини та яловичини

TOB 'Oрганічний м'ясний продукт'
КОВБАСА ФЕРМЕРСЬКА
КОВБАСА ФЕРМЕРСЬКА
Склад:Свинина напівжирна органічна(100%), молоко пастеризоване органічне, сіль кам’яна, гірчиця, часник органічний, перець чорний органічний. Без ГМО.
Сорт:Вищий
Термін придатності:Умови зберігання за температури від 0ᴼͦС до 6ᴼС, при вологості 75%-78%
ЯЛОВИЧИНА ЕЛІТНА ВАРЕНО-КОПЧЕНА В/С
ЯЛОВИЧИНА ЕЛІТНА ВАРЕНО-КОПЧЕНА В/С
Склад:Органічна яловичина в/с, нітритно посолочна суміш, сіль кам’яна,цукор органічний, перець чорний горошком. Без ГМО.
Сорт:Вищий
Термін придатності:При вологості 70%-80% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом (цілими батонами) не більше 25 діб.
ОРГАНІЧНА КОВБАСКА ДОМАШНЯ З МАРМУРОВОЇ ЯЛОВИЧИНИ
ОРГАНІЧНА КОВБАСКА ДОМАШНЯ З МАРМУРОВОЇ ЯЛОВИЧИНИ
Склад:Органічна яловичина 1с та 2с, сіль,суміш органічних спецій. Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом не більше 20 діб.
ОРГАНІЧНА КОВБАСКА ДЛЯ ГРИЛЮ З МАРМУРОВОЇ ЯЛОВИЧИНИ
ОРГАНІЧНА КОВБАСКА ДЛЯ ГРИЛЮ З МАРМУРОВОЇ ЯЛОВИЧИНИ
Склад:Яловичина вс , 1с та 2с,сіль, часник свіжий, перець чорний. Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом не більше 8 діб.

М’ясо є одним із найважливіших продуктів харчування. Його харчова цінність обумовлена енергетичною та біологічною цінністю, смаковими властивостями та рівнем засвоюваності. На користь м’яса говорить безліч фактів. Це, в першу чергу, величезний вміст заліза, яке дуже і дуже необхідне нашому організму.
За традицією прийнято вважати, що свинина є дуже важкою і жирною їжею. Але цей вид м’яса зовсім небагато поступається баранині по своїй легкості засвоєння організмом людини, а вміст у ній поживних речовин набагато вище, якщо порівнювати з іншими видами м’яса. Застосування свинини досить широке, з неї виходять дуже смачні і ароматні шашлики, різні страви із запеченою свининою, і з овочами, і фруктами, ковбаси, шинки та інші.