Продукти зі свинини та яловичини

TOB 'Oрганічний м'ясний продукт'
ЯЛОВИЧИНА ЕЛІТНА ВАРЕНО-КОПЧЕНА В/С
ЯЛОВИЧИНА ЕЛІТНА ВАРЕНО-КОПЧЕНА В/С
Склад:Органічна яловичина в/с, нітритно посолочна суміш, сіль кам’яна,цукор органічний, перець чорний горошком. Без ГМО.
Сорт:Вищий
Термін придатності:При вологості 70%-80% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом (цілими батонами) не більше 25 діб.
ОРГАНІЧНА КОВБАСКА ДОМАШНЯ З МАРМУРОВОЇ ЯЛОВИЧИНИ
ОРГАНІЧНА КОВБАСКА ДОМАШНЯ З МАРМУРОВОЇ ЯЛОВИЧИНИ
Склад:Органічна яловичина 1с та 2с, сіль,суміш органічних спецій. Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом не більше 20 діб.
ОРГАНІЧНА КОВБАСКА ДЛЯ ГРИЛЮ З МАРМУРОВОЇ ЯЛОВИЧИНИ
ОРГАНІЧНА КОВБАСКА ДЛЯ ГРИЛЮ З МАРМУРОВОЇ ЯЛОВИЧИНИ
Склад:Яловичина вс , 1с та 2с,сіль, часник свіжий, перець чорний. Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом не більше 8 діб.
СВИНИНА ОРГАНІЧНА МАНГАЛИЦЯ (САЛО)
СВИНИНА ОРГАНІЧНА МАНГАЛИЦЯ (САЛО)
Склад:Куски сала прямокутної форми в шкурі, або без. Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.
РЕБРА СВИННІ КОПЧЕНО-ВАРЕНІ
РЕБРА СВИННІ КОПЧЕНО-ВАРЕНІ
Склад:Ребра свинні, нітритно посолочна суміш,сіль,цукор білий тростинний, перець чорний горошком. Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 70%-80% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 25 діб.
КОТЛЕТНЕ М`ЯСО СВИННЕ
КОТЛЕТНЕ М`ЯСО СВИННЕ
Склад:М`ясна м`якоть нарізана із шийної, пахової частини, міжреберне м`ясо.Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.
М`ЯСО ДЛЯ ШАШЛИКУ
М`ЯСО ДЛЯ ШАШЛИКУ
Склад:Кусочки м`ясної м`якоті нарізані масою 50-70г. Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.
СВИНИНА ДЛЯ СТЕЙКІВ
СВИНИНА ДЛЯ СТЕЙКІВ
Склад:Куски м`ясної м`якоті нарізані із шийної, спино-поясничої частини .Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.
ЛОПАТКА СВИННА
ЛОПАТКА СВИННА
Склад:М`язи лопаточної частини.Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.
ОКОРОК СВИННИЙ
ОКОРОК СВИННИЙ
Склад:Куски м`ясної м`якоті тазостегнової частини .Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.
ГРУДИНКА СВИННА
ГРУДИНКА СВИННА
Склад:М`язи грудної частини.Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.
СВИНИНА ОРГАНІЧНА МАНГАЛИЦЯ ТАЗОСТЕГНОВА ЧАСТИНА
СВИНИНА ОРГАНІЧНА МАНГАЛИЦЯ ТАЗОСТЕГНОВА ЧАСТИНА
Склад:Тазостегнова частина на кістці. Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.
СВИНИНА ОРГАНІЧНА МАНГАЛИЦЯ ВИРІЗКА
СВИНИНА ОРГАНІЧНА МАНГАЛИЦЯ ВИРІЗКА
Склад:Попереково-клубовий м`яз зачищений від сполучной та жировой тканини. Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.
СВИНИНА ОРГАНІЧНА МАНГАЛИЦЯ ОШИЙОК
СВИНИНА ОРГАНІЧНА МАНГАЛИЦЯ ОШИЙОК
Склад:М`язи шийної і підлопаткової частини. Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.
СВИНИНА ОРГАНІЧНА МАНГАЛИЦЯ БИТОК
СВИНИНА ОРГАНІЧНА МАНГАЛИЦЯ БИТОК
Склад:Куски м`ясної м`якоті, нарізані з спинно-поясничої частини. Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.
ЖИР-СЕРЕЦЬ ЯЛОВИЧИЙ
ЖИР-СЕРЕЦЬ ЯЛОВИЧИЙ
Склад:Жир яловичий.Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.
КОТЛЕТНЕ М`ЯСО ЯЛОВИЧЕ
КОТЛЕТНЕ М`ЯСО ЯЛОВИЧЕ
Склад:Куски м`ясної м`якоті від шийної частини, пашини, міжреберне м`ясо.Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.
РЕБРО ЯЛОВИЧЕ З М`ЯСОМ
РЕБРО ЯЛОВИЧЕ З М`ЯСОМ
Склад:Мясо костные куски из грудной части. Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.
СТЕЙК “ТІ-БОУН”
СТЕЙК “ТІ-БОУН”
Склад:Куски м`ясної м`якоті нарізані із поясничної частини “вирізка з тонким краєм битка”.Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.
СТЕЙК “ТЕНДЕРЛОІН”ЯЛОВИЧИЙ
СТЕЙК “ТЕНДЕРЛОІН”ЯЛОВИЧИЙ
Склад:Куски м`ясної м`якоті нарізані із поясничної частини “биток з кісткою”.Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.
СТЕЙК “ПОРТЕРХАУЗ”ЯЛОВИЧИЙ
СТЕЙК “ПОРТЕРХАУЗ”ЯЛОВИЧИЙ
Склад:Куски м`ясної м`якоті нарізані із шийно-спиної частини.Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.
СТЕЙК “ОСОБУККО”ЯЛОВИЧИЙ
СТЕЙК “ОСОБУККО”ЯЛОВИЧИЙ
Склад:М`ясні куски нарізані із голяшки з кісткою.Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.
СТЕЙК “РОНЧЕРО”ЯЛОВИЧИЙ
СТЕЙК “РОНЧЕРО”ЯЛОВИЧИЙ
Склад:Куски м`ясної м`якоті нарізані з лопатки.Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.
СТЕЙК “RIB EYE”ЯЛОВИЧИЙ
СТЕЙК “RIB EYE”ЯЛОВИЧИЙ
Склад:Куски м`ясної м`якоті нарізані з довгого м`язу спини. Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.
СТЕЙК “NEW YORK” ЯЛОВИЧИЙ
СТЕЙК “NEW YORK” ЯЛОВИЧИЙ
Склад:Куски м`ясної м`якоті нарізані з битка. Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.
ЛОПАТКА  ЯЛОВИЧА
ЛОПАТКА ЯЛОВИЧА
Склад:М’якоть лопаточної чатини. Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб
ОКОРОК ЯЛОВИЧИЙ
ОКОРОК ЯЛОВИЧИЙ
Склад:М’якоть тазостегнової частини. Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб
ЯЛОВИЧИНА ОРГАНІЧНА ТОВСТИЙ КРАЙ “RIB EYE”
ЯЛОВИЧИНА ОРГАНІЧНА ТОВСТИЙ КРАЙ “RIB EYE”
Склад:Куски м`ясної м`якоті нарізані з довгого м`язу спини. Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.
ЯЛОВИЧИНА ОРГАНІЧНА ТОНКИЙ КРАЙ “NEW YORK”
ЯЛОВИЧИНА ОРГАНІЧНА ТОНКИЙ КРАЙ “NEW YORK”
Склад:Куски м`ясної м`якоті нарізані з битка. Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.
ЯЛОВИЧИНА ОРГАНІЧНА  ВИРІЗКА
ЯЛОВИЧИНА ОРГАНІЧНА ВИРІЗКА
Склад:Вирізка зачищена від малого поясничого мускула,без сполучної і жирової тканини. Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.

М’ясо є одним із найважливіших продуктів харчування. Його харчова цінність обумовлена енергетичною та біологічною цінністю, смаковими властивостями та рівнем засвоюваності. На користь м’яса говорить безліч фактів. Це, в першу чергу, величезний вміст заліза, яке дуже і дуже необхідне нашому організму.
За традицією прийнято вважати, що свинина є дуже важкою і жирною їжею. Але цей вид м’яса зовсім небагато поступається баранині по своїй легкості засвоєння організмом людини, а вміст у ній поживних речовин набагато вище, якщо порівнювати з іншими видами м’яса. Застосування свинини досить широке, з неї виходять дуже смачні і ароматні шашлики, різні страви із запеченою свининою, і з овочами, і фруктами, ковбаси, шинки та інші.