Яловичина

TOB 'Oрганічний м'ясний продукт'
Телятина симментальська – ребро з м’ясом
Телятина симментальська – ребро з м’ясом
Сорт:вищій сорт
Термін придатності:при температурі 0-4°С - не більше 10 діб
РЕБРО ЯЛОВИЧЕ З М`ЯСОМ
РЕБРО ЯЛОВИЧЕ З М`ЯСОМ
Склад:Мясо костные куски из грудной части. Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.
СТЕЙК “ОСОБУККО”ЯЛОВИЧИЙ
СТЕЙК “ОСОБУККО”ЯЛОВИЧИЙ
Склад:М`ясні куски нарізані із голяшки з кісткою.Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.
ЛОПАТКА  ЯЛОВИЧА
ЛОПАТКА ЯЛОВИЧА
Склад:М’якоть лопаточної чатини. Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб
ЯЛОВИЧИНА ОРГАНІЧНА ТОВСТИЙ КРАЙ “RIB EYE”
ЯЛОВИЧИНА ОРГАНІЧНА ТОВСТИЙ КРАЙ “RIB EYE”
Склад:Куски м`ясної м`якоті нарізані з довгого м`язу спини. Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.
ЯЛОВИЧИНА ОРГАНІЧНА ТОНКИЙ КРАЙ “NEW YORK”
ЯЛОВИЧИНА ОРГАНІЧНА ТОНКИЙ КРАЙ “NEW YORK”
Склад:Куски м`ясної м`якоті нарізані з битка. Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.
ЯЛОВИЧИНА ОРГАНІЧНА  ВИРІЗКА
ЯЛОВИЧИНА ОРГАНІЧНА ВИРІЗКА
Склад:Вирізка зачищена від малого поясничого мускула,без сполучної і жирової тканини. Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.