ЛОПАТКА ЯЛОВИЧАTOB 'Oрганічний м'ясний продукт' Поділитись: ЛОПАТКА ЯЛОВИЧА Склад:М’якоть лопаточної чатини. Без ГМО. Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб
РЕБРО ЯЛОВИЧЕ З М`ЯСОМ Склад:Мясо костные куски из грудной части. Без ГМО. Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб. ЯЛОВИЧИНА ОРГАНІЧНА ВИРІЗКА Склад:Вирізка зачищена від малого поясничого мускула,без сполучної і жирової тканини. Без ГМО. Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.