Свіже та охолоджене м'ясо

TOB 'Oрганічний м'ясний продукт'
Телятина симментальська – шийна частина
Телятина симментальська – шийна частина
Сорт:вищій сорт
Термін придатності:при температурі 0-4°С - не більше 10 діб
Телятина симментальська – четвертина туші
Телятина симментальська – четвертина туші
Сорт:вищій сорт
Термін придатності:при температурі 0-4°С - не більше 10 діб
Телятина симментальська – ребро з м’ясом
Телятина симментальська – ребро з м’ясом
Сорт:вищій сорт
Термін придатності:при температурі 0-4°С - не більше 10 діб
Телятина симментальська – задньотазова частина
Телятина симментальська – задньотазова частина
Сорт:вищій сорт
Термін придатності:при температурі 0-4°С - не більше 10 діб
Телятина симментальська – грудна частина
Телятина симментальська – грудна частина
Сорт:вищій сорт
Термін придатності:при температурі 0-4°С - не більше 10 діб
Телятина симментальська – биток
Телятина симментальська – биток
Сорт:вищій сорт
Термін придатності:при температурі 0-4°С - не більше 10 діб
Телятина симментальська – антрекот
Телятина симментальська – антрекот
Сорт:вищій сорт
Термін придатності:при температурі 0-4°С - не більше 10 діб
Телятина органічна – оссобуко
Телятина органічна – оссобуко
Сорт:вищій сорт
Термін придатності:при температурі 0-4°С - не більше 10 діб
Телятина органічна – бефстроганов
Телятина органічна – бефстроганов
Сорт:вищій сорт
Термін придатності:при температурі 0-4°С - не більше 10 діб
Телятина органічна – вирізка
Телятина органічна – вирізка
Сорт:вищій сорт
Термін придатності:при температурі 0-4°С - не більше 10 діб.
Телятина органічна -мясний горіх
Телятина органічна -мясний горіх
Сорт:вищій сорт
Термін придатності:при температурі 0-4°С - не більше 10 діб
Телятина органічна – шніцель
Телятина органічна – шніцель
Сорт:вищій сорт
Термін придатності:при температурі 0-4°С - не більше 10 діб
Телятина органічна – биток на кості
Телятина органічна – биток на кості
Сорт:вищій сорт
Термін придатності:при температурі 0-4°С - не більше 10 діб
Телятина органічна – котлетне м’ясо
Телятина органічна – котлетне м’ясо
Сорт:вищій сорт
Термін придатності:при температурі 0-4°С - не більше 10 діб
Телятина органічна – лопатка жилована
Телятина органічна – лопатка жилована
Сорт:вищій сорт
Термін придатності:при температурі 0-4°С - не більше 10 діб
ГРУДИНКА СВИННА
ГРУДИНКА СВИННА
Склад:М`язи грудної частини.Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.
СВИНИНА ОРГАНІЧНА МАНГАЛИЦЯ ОШИЙОК
СВИНИНА ОРГАНІЧНА МАНГАЛИЦЯ ОШИЙОК
Склад:М`язи шийної і підлопаткової частини. Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.
СВИНИНА ОРГАНІЧНА МАНГАЛИЦЯ БИТОК
СВИНИНА ОРГАНІЧНА МАНГАЛИЦЯ БИТОК
Склад:Куски м`ясної м`якоті, нарізані з спинно-поясничої частини. Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.
РЕБРО ЯЛОВИЧЕ З М`ЯСОМ
РЕБРО ЯЛОВИЧЕ З М`ЯСОМ
Склад:Мясо костные куски из грудной части. Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.
СТЕЙК “ОСОБУККО”ЯЛОВИЧИЙ
СТЕЙК “ОСОБУККО”ЯЛОВИЧИЙ
Склад:М`ясні куски нарізані із голяшки з кісткою.Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.
ЛОПАТКА  ЯЛОВИЧА
ЛОПАТКА ЯЛОВИЧА
Склад:М’якоть лопаточної чатини. Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб
ЯЛОВИЧИНА ОРГАНІЧНА ТОВСТИЙ КРАЙ “RIB EYE”
ЯЛОВИЧИНА ОРГАНІЧНА ТОВСТИЙ КРАЙ “RIB EYE”
Склад:Куски м`ясної м`якоті нарізані з довгого м`язу спини. Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.
ЯЛОВИЧИНА ОРГАНІЧНА ТОНКИЙ КРАЙ “NEW YORK”
ЯЛОВИЧИНА ОРГАНІЧНА ТОНКИЙ КРАЙ “NEW YORK”
Склад:Куски м`ясної м`якоті нарізані з битка. Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.
ЯЛОВИЧИНА ОРГАНІЧНА  ВИРІЗКА
ЯЛОВИЧИНА ОРГАНІЧНА ВИРІЗКА
Склад:Вирізка зачищена від малого поясничого мускула,без сполучної і жирової тканини. Без ГМО.
Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.