Стірфрай з яловичини з перцем в гірчичному соусі
Як і всі стірфраї, цей готується моментально. Гірчичний соус такий апетитний і робить смажену ніжну яловичину набагато смачніше. Головне в цьому рецепті – якість м’яса. Адже воно готується моментально, тому важливо, щоб вихідна сировина було якісним. Тому краще всього підійде яловичина ТМ Organic Meat. Родзинкою цієї страви є соус, не гострий, більше солодкий з добавкою кислого. Якщо хочете гостроти, можете додати за смаком гострого перцю. Щоб отримати найкращі результати, обсмажуйте овочі і м’ясо окремо через необхідність різного часу для їх приготування. Таким чином набагато легше контролювати результат.
ІНГРЕДІЄНТИ на 1 порцію
Основні:
• яловичина ТМ Organic Meat.100 г
• часник ½ шт.
• перець болгарський червоний ½ шт.
• курячий бульйон 1 ст. л.
маринад:
• соєвий соус ¾ ч. л.
• цукор коричневий ¼ ч. л.
• кукурудзяний крохмаль ½ ч. л.
• кунжутне масло 1 ч. л.
Гірчичний соус:
• гірчиця діжонська ½ ст. л.
• вода 1 ст. л.
• цукор коричневий ½ ч. л.
• лимонний сік 1 ч. л.
КРОК 1
Змішати всі інгредієнти для гірчичного соусу. Відкласти в сторону. Яловичину нарізати поперек волокон. Тонкі смужки м’яса перемішати з маринадом. Відкласти на 20 хвилин.
КРОК 2
Нагріти масло в сотейнику на середньому вогні. Швидко обсмажити часник. Додати смужки червоного перцю. Перемішати до рівномірної обробки, додати курячий бульйон. Готувати близько 5 хвилин, додати сіль, викласти з сотейника. Додати масла в сотейник. Викласти яловичину з маринадом в один шар без перекриття шматочків один одним. Обсмажити до зміни кольору. Перевернути на іншу сторону. Додати з миски обсмажений перець і гірчичний соус. Швидко розмішати і викласти на блюдо для подачі.
КРОК 3
Гарнірувати кунжутним насінням і зеленою цибулею за бажанням. Подавати відразу після приготування.