САРДЕЛЬКИ З МОЛОКОМ ВИЩОГО СОРТУ

TOB 'Oрганічний м'ясний продукт'
Поділитись: facebook vk twitter
САРДЕЛЬКИ З МОЛОКОМ ВИЩОГО СОРТУ
САРДЕЛЬКИ З МОЛОКОМ ВИЩОГО СОРТУ
Склад:Органічна яловичина 1 сорту (30,6%) ,органічна яловичина вищого сорту (27%), філе куряче (14,4%) ,вода питна, органічний жир – сирець яловичий (8%), олія соняшникова рафінована, СУХЕ ЗНЕЖИРЕНЕ МОЛОКО, ОРГАНІЧНА ЯЄЧНА МАСА, сіль харчова та інші спеції та добавки, дозволені при виробництві продукції Халяль. Без ГМО.
Сорт:Вищий
Термін придатності:За температури від 0С до 6С при відносній вологості 75-78%.
Супутні товари
СОСИСКИ З МОЛОКОМ ВИЩОГО СОРТУ
СОСИСКИ З МОЛОКОМ ВИЩОГО СОРТУ
Склад:Органічна яловичина 1 сорту (30,6%), органічна яловичина вищого сорту (27%), філе куряче (14,4%), вода питна, органічний жир – сирець яловичий (8%), олія соняшникова рафінована, СУХЕ ЗНЕЖИРЕНЕ МОЛОКО, ОРГАНІЧНА ЯЄЧНА МАСА, сіль харчова та інші спеції та добавки, дозволені при виробництві продукції Халяль. Без ГМО.
Сорт:Вищий
Термін придатності:За температури від 0С до 6С при відносній вологості 75-78%.
СОСИСКИ З ВЕРШКАМИ ВИЩОГО СОРТУ
СОСИСКИ З ВЕРШКАМИ ВИЩОГО СОРТУ
Склад:Органічна яловичина 1 сорту (30,4%), органічна яловичина вищого сорту (25%) філе куряче (14,6%), вода питна, органічний жир – сирець яловичий(8%), олія соняшникова рафінована, ОРГАНІЧНА ЯЄЧНА МАСА, СУХЕ ЗНЕЖИРЕНЕ МОЛОКО, СУХІ МОЛОЧНІ ВЕРШКИ, сіль харчова та інші спеції та добавки, дозволені при виробництві продукції Халяль. Без ГМО.
Сорт:Вищий
Термін придатності:За температури від 0С до 6С при відносній вологості 75-78%.
САРДЕЛЬКИ З ВЕРШКАМИ ВИЩОГО СОРТУ
САРДЕЛЬКИ З ВЕРШКАМИ ВИЩОГО СОРТУ
Склад:Органічна яловичина 1 сорту (30,4%), органічна яловичина вищого сорту (25%), філе куряче (14,6%), вода питна, органічний жир – сирець яловичий (8%), олія соняшникова рафінована, ОРГАНІЧНА ЯЄЧНА МАСА, СУХЕ ЗНЕЖИРЕНЕ МОЛОКО, СУХІ МОЛОЧНІ ВЕРШКИ, сіль харчова та інші спеції та добавки, дозволені при виробництві продукції Халяль. Без ГМО.
Сорт:Вищий
Термін придатності:За температури від 0С до 6С при відносній вологості 75-78%.