Індичка Королівська копчено-варена, вищого сортуTOB 'Oрганічний м'ясний продукт' Поділитись: Індичка Королівська копчено-варена, вищого сорту Склад:філе індиче, вода питна, суміш посолочна з нітритом натрію, інші спеції та добавки, дозволені при виробництві продукції. Без ГМО. Сорт:вищій сорт Термін придатності:при вологості 75-80% і t 0-6°С - не більше 25 діб.
Ковбаса Салямі “Альпійська” напівкопчена першого сорту Склад:яловичина першого сорту, м'ясо куряче, філе куряче, яловичина вищого сорту, вода питна, суміш посолочна з нітритом натрію, інші спеції та добавки, дозволені при виробництві продукції. Без ГМО. Сорт:перший сорт Термін придатності:при вологості 75-78% і t 0-6°С - не більше 30 діб. Ковбаски “Баварські” напівкопчені першого сорту Склад:яловичина першого сорту, м'ясо куряче, вода питна, суміш посолочна з нітритом натрію, інші спеції та добавки, дозволені при виробництві продукції. Без ГМО. Сорт:перший сорт Термін придатності:при вологості 75- 78% і t 0-6°С - не більше 30 діб. Сосиски з телятиною першого сорту Склад:м'ясо куряче, вода питна, яловичина 1 сорту, філе куряче, олія соняшникова рафінована, сухе знежирене молоко, яєчна маса, суміш посолочна з нітритом натрію, інші спеції та добавки, дозволені при виробництві продукції. Без ГМО. Сорт:перший сорт Термін придатності:при вологості 75-78% і t 0-6°С - не більше 25 діб.