КОТЛЕТНЕ М`ЯСО ЯЛОВИЧЕTOB 'Oрганічний м'ясний продукт' Поділитись: КОТЛЕТНЕ М`ЯСО ЯЛОВИЧЕ Склад:Куски м`ясної м`якоті від шийної частини, пашини, міжреберне м`ясо.Без ГМО. Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб.
ОКОРОК ЯЛОВИЧИЙ Склад:М’якоть тазостегнової частини. Без ГМО. Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом - не більше 30 діб ОРГАНІЧНА КОВБАСКА ДЛЯ ГРИЛЮ З МАРМУРОВОЇ ЯЛОВИЧИНИ Склад:Яловичина вс , 1с та 2с,сіль, часник свіжий, перець чорний. Без ГМО. Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом не більше 8 діб. ОРГАНІЧНА КОВБАСКА ДОМАШНЯ З МАРМУРОВОЇ ЯЛОВИЧИНИ Склад:Органічна яловичина 1с та 2с, сіль,суміш органічних спецій. Без ГМО. Термін придатності:При вологості 75%-78% і темп. 0-6 С запакована під вакуумом не більше 20 діб.