Ковбаси паштетні, паштети м'ясні
TOB 'Oрганічний м'ясний продукт'Печінковий паштет – мабуть, без перебільшення, найпопулярніший. Дану страву французької кухні гідно оцінили багато господинь.
Сальтисон – це дуже смачна м’ясна страва, батьківщиною якої вважається Італія. Саме італійці придумали закуску з подрібненою м’яса і свинячих потрухів, приправлених великою кількістю спецій і часнику. Згодом закуска полюбилася полякам, білорусам, чехам, українцям.
Кров’янка, традиційна страва кочових народів, основним інгредієнтом якої вважається очищена кров. У наш час вона не тільки не втрачає свою актуальність, але і вважається високо затребуваною серед споживачів. Роблять її з різним кашами: гречкою, рисом, перловкою і навіть з пшоном.