Ковбаси паштетні, паштети м'ясні

TOB 'Oрганічний м'ясний продукт'
ПАШТЕТ ОРГАНІЧНИЙ  З ПЕЧІНКОЮ 1С
ПАШТЕТ ОРГАНІЧНИЙ З ПЕЧІНКОЮ 1С
Склад:Печінка яловича або свиняча,баки свинні, свинина жирна, цибуля, борошно 1с, сіль,мускатний горіх мелений. Без ГМО.
Сорт:1
Термін придатності:При вологості 80%-85% і темп. 0-4 С не більше 5 діб.
ОРГАНІЧНА КРОВ’ЯНА З ГРЕЧКОЮ 1С
ОРГАНІЧНА КРОВ’ЯНА З ГРЕЧКОЮ 1С
Склад:Кров яловича або свиняча, шкура свиняча, сало бокове, органічна крупа гречана, органічне молоко, сіль, , часник свіжий, перець чорний. Без ГМО.
Сорт:1
Термін придатності:При вологості 80%-85% і темп. 0-4 С запакована під вакуумом не більше 8 діб.
ОРГАНІЧНА ЛІВЕРНА 1С
ОРГАНІЧНА ЛІВЕРНА 1С
Склад:Легені,нирки,серце яловичі або свинячі, шкура свиняча,борошно 1с, цибуля,сіль,перець чорний. Без ГМО.
Сорт:1
Термін придатності:При вологості 80%-85% і темп. 0-4 С запакована під вакуумом не більше 8 діб.
ОРГАНІЧНИЙ САЛТИСОН 1С
ОРГАНІЧНИЙ САЛТИСОН 1С
Склад:М'ясо голів свинячих, серце яловиче або свиняче, сіль, часник свіжий,чорний перець. Без ГМО.
Сорт:1
Термін придатності:При вологості 80%-85% і темп. 0-4 С С запакована під вакуумом не більше 8 діб

Печінковий паштет – мабуть, без перебільшення, найпопулярніший. Дану страву французької кухні гідно оцінили багато господинь.
Сальтисон – це дуже смачна м’ясна страва, батьківщиною якої вважається Італія. Саме італійці придумали закуску з подрібненою м’яса і свинячих потрухів, приправлених великою кількістю спецій і часнику. Згодом закуска полюбилася полякам, білорусам, чехам, українцям.
Кров’янка, традиційна страва кочових народів, основним інгредієнтом якої вважається очищена кров. У наш час вона не тільки не втрачає свою актуальність, але і вважається високо затребуваною серед споживачів. Роблять її з різним кашами: гречкою, рисом, перловкою і навіть з пшоном.