Варені ковбаси, сосиски, сардельки
TOB 'Oрганічний м'ясний продукт'Варена ковбаса вважається найпопулярнішою в світі. Секрет повального попиту на неї криється в низькій калорійності, через що в багатьох країнах вона вважається дієтичним продуктом.
У новітній історії першу варену ковбасу почали виробляти німці на початку XIX століття. Випустивши десятки сортів копченої, тушкованою і смаженої ковбаси промисловці вирішили придумати особливий сорт, який відрізнявся б незвичайним смаком. Результатом експериментів з інгредієнтами і способами обробки фаршу стала варена ковбаса, яка не могла довго зберігатися, але відрізнялася оригінальними в порівнянні з традиційними німецькими ковбасками смаковими властивостями.
Сьогодні з вареної ковбаси готують солянки, окрошки, закуски, додають в салати, піцу, омлети, бутерброди. Вона добре поєднується з будь-якими овочами (картопля, огірок, помідор, перець, цибулю), зеленню (кріп, петрушка).
Сосиски, сардельки вживають мільйони людей у всьому світі. Незалежно від того, курячі вони або свинячі. Немає такої країни в світі, де їх не любили б. Добре відомо, як пожвавлюють ковбаски звичайні страви, і як людям подобається перекушувати ними.